Co se přihodilo :-)

Signaly.cz kupují Google

1. 4. 2009 9:43
Rubrika: Pro zasmání

Nebývá tomu na internetu často, aby malý hráč kupoval velkého. Avšak přesně tohle se nyní děje. Jak nepřímo potvrdil Doc. Ing. PhDr. HejTi, CSc. (který si přeje zůstat v anonymitě), sdružení Singaly.cz, o. s. kupuje světového giganta v oblasti internetových služeb. A není jím nikdo menší než firma Google.
Ačkoliv je informací velmi málo, podařilo se nám kontaktovat člena týmu, skrývajícího se pod přezdívkou Herver. Ten osvětlil důvody koupě a přínosy pro uživatele:


„Vývoj Google v poslední době, na rozdíl od vývoje Signaly.cz, poněkud ustal. Služby zůstávají ve stádiu beta verze, vyhledávání trvá někdy i 0,3s a celkový vzhled se stále drží zastaralé bílé barvy. Rozhodli jsme se proto nasadit naše zkušené programátory a první výsledky jsou již vidět i zde, na signálech. Například vylepšení reklamního systému AdSense dovolilo jeho nasazení na významném křesťanském komunitním serveru (aby se nejednalo o reklamu na www.signaly.cz, jméno neuvádíme). Z pohledu Google bude jistě nejvyšším přínosem rozsáhlá základna specificky zaměřených uživatelů, přístup k nejmodernějším technologiím tvorby blogu a hlavně finanční jistota. Pro stávající uživatele Signaly.cz se toho vzhledem k morální zastaralosti firmy Google moc nezmění. Snad jen z počátku by mohlo být pozorované jisté malé zpomalení, zapříčiněné nutnosti překopírovat data emailových schránek z omezeného úložného prostoru Google na vlastní servery.“


Vše nasvědčuje tomu, že ke sloučení dojde již dnes, 1. 4. 2009.

Zobrazeno 1782×

Komentáře

Patrik Krupička (SirPesZ)

PhDr. se píše před Ing. CSc taky získat určitě nemoh. Z toho jsem poznal, že je to Apríl.

Eleeshebat

Sir: doufám, že nám zítra nezmizí tvoje hezoulinká fotečka....

Zobrazit 15 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio