Co se přihodilo :-)

Jiří Paroubek novou tváři Signály.cz

1. 4. 2010 10:52
Rubrika: Pro zasmání

 

ČSSD dnes na své sedmé mimořádné tiskové konferenci věnované aktuálnímu dění v České republice oznámila překvapující zprávu. Budoucí vítěz voleb, premiér, prezident, předseda Svazu ledního hokeje a fotbalu, vrchní inspektor státních drah a nejvyšší představitel EU pro diplomatické styky s Marsem, pan Jiří Paroubek se rozhodl stát novou tváří serveru www.signály.cz.


„Sociální sítě mají k socialismu velmi blízko, stejně jako my. Je tedy logické, že se o ně pan předseda zajímá.“ prozradil naší redakci volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík. O vyjádření jsme poprosili také zástupce křesťanského webu: „Hlavním účelem Signály.cz je sbližovat lidi. Ukázalo se, že pan Jiří Paroubek nemá u mládeže příliš mnoho kamarádů. Dalo by se spíše říci, že má spoustu nepřátel. Proto jsme mu nabídli pomocnou ruku“.

Jak tedy bude spolupráce konkrétně vypadat? Jiří Paroubek bude mít na starosti především nesplnitelné sliby vývojového týmu, vyrovnaný rozpočet signály.cz, o. s. a poplatky za komunikaci s nápovědou. Na oplátku se stane správcem společenství Česká republika a signály změní svou hlavní barvu na oranžovou.

Jiří Paroubek se na novou funkci evidentně těší

 

Na svět také unikl první, pracovní návrh nového vzhledu www.signaly.cz

 

 

 

Zobrazeno 2499×

Komentáře

Zobrazit 15 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio