Co se přihodilo :-)

Santiago de Compostela – 16. 7. 2010

16. 7. 2010 12:02
Rubrika: Santiago de Compostela | Štítky: tema:nacestach

12:02:36
Dnesnich 22 km do mesta Pedrouzo se neslo ve znameni deste, prselo celou trasu (ted kdyz sedime pod strechou pred ubytovnou tak prestalo). Trasa vetsinou vedla po rovine, pres eukalyptove lesy, jen pres vesnice byla trasa vyasfaltovana, nebo vydlazdena kameny (coz je snad ten nejhorsi povrch, tvrdy jako asfalt ale hrbolaty, takze si kotniky uzijou). K ubytovne jsme dorazili velmi brzy, ale ani zdaleka jsme nebyli prvni. A to jsme sli v kuse, bez prestavky. Dnesek byl take prvim poradnym testem nasich bot - pres blato, kaluze a vevnitr zustalo sucho:-) A ted vypadaji jako bychom v nich bezeli nejaky blativy zavod:-) Po prichodu k ubytovne jsme vytahli nas varic a uvarili si teply caj. Coz po pochodu v desti vylozene bodlo.
Taky musime rozhodnout, zda do Compostely dorazime v sobotu kolem poledne, nebo zitrejsi etapu rozdelime na 2 minietapy a do Compostely dojdem v nedeli brzo rano. Odsud je to celkem nejakych 20 km.

21:09:09
Odpoledne jsme na internetu hledali moznosti ubytovani u more, ale hotely byly bud vyprodane nebo prilis drahe. Takze nakonec pojedem na Finesterra, kde by mela byt ubytovna. Na obed jsme si uvarili parky, ale zadne masite jako minule. Pekne vybledle, na jake jsme zvykli od nas:-) A na veceri jsme se prastili pres kapsu a poridili pravou sunku. Mnam:-) Zda dojdem zitra do Compostely rozhodnem az zitra, podle pocasi a nalady. Musime totiz nejak vyresit ubytovani az do pondeli, kdy nam leti letadlo do Madridu a pak v utery do Prahy.
Po ceste uz nas netrapi nohy, ktere si na denni porci kilometru zvykly, ale zada, kterym 9kg tezky batoh dava cim dal vice zabrat.

Zobrazeno 1427×

Komentáře

HejTi

Přeji radostné poslední kroky do Santiaga!

ViZ

prašť jako uhoď,stejně tam bude hodně lidí...:-))) - nejlepší je pondělí :-)

ViZ

ale asi bych upřednostnil neděli ... pak to má jakousi symboliku

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio