Co se přihodilo :-)

Krize v IT

31. 7. 2009 18:37
Rubrika: Pro zasmání

Zatímco přední stránky novin na celém světě plní informace o finanční krizi, téměř bez povšimnutí hrozí krize daleko větší. V IT začínají docházet jedničky, naopak nul je příliš mnoho. Pokud by se situace vyhrotila, odborníci předpokládají zkolabování světové civilizace do několika hodin.


Vážnost situace dokazuje nebývalá jednota hlavních představitelů firem podnikajících v oboru. V dobře utajeném vývojovém centru firmy Apple v Kalifornii (Cupertino 950141, Infinite Loop čp. 1), se sešli šéfové Apple, Microsoft a jako nezávislý a otevřený pozorovatel i Linus Torvalds. Při odchodu se podařilo zjistit několik zajímavých informaci. Viditelně unavený S. Ballmer přiznal, že Microsoft si již nemůže dovolit kupovat drahé jedničky. S hrdostí pak dodal, že Vista je první skutečná nula od Microsoftu. Torvalds kontroloval prohlášením, že Linux mnozí považuji za nulu už dávno a na celé situaci tak může jen vydělat. Jobs pouze konstatoval, že nuly jsou k nakousnutí.

Situací se také začaly zabývat IT firmy působící v ČR. Seznam spolu s Atlas a Centrum požádali poslaneckou sněmovnu o podporu. Bohužel se ukázalo, že jedinou jedničkou je Kalousek. Daleko vetší pochopení nalezli u jednotlivých stran. Například ČSSD pohotově změnila své plakáty (viz obrázek), ODS pod názvem Noc Dlouhých Nožů slibuje za symbolický poplatek 30Kč zdarma předělat některé nuly na jedničky. Za zelené se ozvala Kateřina Jacques, která je rozhodně pro i když zatím neví o čem je řeč, ale příští týden o problému bude přednášet.

 

Zobrazeno 1333×

Komentáře

Papo

čas změnit soustavu - pokud vyhrají výše zmíněné jedničky, tak sluneční, jinak bude stačit ta dvojková...

herby

Hezky napsáno! :-)

Jožin

Dobrej článek :D :D

ObiSkyWalker

Já bych je přesměroval do /dev/null :-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio