Co se přihodilo :-)

ČSSD zajistí obyčejným lidem „středomořskou“ dovolenou

10. 5. 2010 12:04
Rubrika: Pro zasmání | Štítky: tema:politika-volby

Pokud jste si říkali, že ČSSD již slíbila vše a s ničím novým nemůže přijít, je na čase uznat omyl. ČSSD má nový slibový hit a zdá se, že konečně vzala rozum do hrsti a slibuje jen to, co může splnit. Všem obyčejným lidem zajistí „středomořskou" dovolenou.


Na otázky nám ochotně odpověděl viditelně otřesený Bohuslav Sobotka před bránou fabriky na výrobu praporů: „To co jsem uvnitř viděl, bylo jako pěst na oko. Obyčejní lidé, jako například nástěnkář Pepa, pracují velmi tvrdě každý den, ale jejich výplata sotva pokryje denní potřeby, natož aby si našetřili na nějakou dovolenou. Proto se ČSSD usnesla, že pro jejich sen o prosluněné pláži udělá maximum."

Pokud začínáte počítat, jestli na tento slib budou stačit dividendy firmy ČEZ, jste na omylu. „Tentokrát jsme zvolili daleko chytřejší řešení, které hned neprokoukne ani volič ODS s IQ převyšujícím volební preference KDU-ČSL," vysvětluje Bohuslav Sobotka, „řídili jsme se heslem: Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi."

A jaké řešení tedy ČSSD zvolilo? „Nejdříve jsme chtěli lidem na břehu Vltavy přiblížit Chorvatsko a jeho betonové pláže. Ukázalo se však, že betonovou lobby mají pod palcem mafiáni z ODS. Z toho důvodu jsme také vyloučili Itálii a její toskánské pláže. Zbylo pouze Španělsko, bohužel náklady na přenesení španělských pláží do ČR by vzhledem ke vzdálenosti byly příliš velké. Nakonec vše vyřešil Jiří Paroubek. Po pročtení denního tisku položil na stůl noviny a radostně prohlásil: Přiblížíme lidem Řecko!"

Zbývá pouze zodpovědět otázku, kdo jsou oni obyčejní lidé, kteří si budou užívat „středomořské" dovolené. Na náš dotaz Bohuslav Sobotka odpověděl velice stručně: „Po realizaci našeho programu budou obyčejní všichni..."

 

Zobrazeno 1269×

Komentáře

kybermonty

Aby to nakonec nebyla krutá realita...

KlerikOne

Proto se, Jayi, nesmíš nechat ovlivnit pivem za 2 Kč B-))

klarushka

:D loool... dobře ty ;)

Markéta Pavelková

Krásné! Vážně mě to rozesmálo! :)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio